sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Seksikauppaan

Suunnittelin, että käyn huomenna töiden jälkeen seksikaupassa. Minulla on aikanaan ollut useampikin dildo ja tykkäsin pelata niiden kanssa sinkkuajan puutostiloissa vallan kovasti; sain hyvät orkut joka kerta. Sitä ei voi miesten kanssa räpeltelemisestä sanoa. Nyt kun tuo seksielämä on kuivahtanut kokoon kokonaan, voin kai nimetä itseni ainakin semisinkuksi ja aloittaa alusta.

Siinä on sitten vibraattorin kanssa kiva haaveilla jostain vaikka kymmenen vuotta vanhemmasta vaikutusvaltaisesta johtajasta, joka jostain kumman syystä viis välittää vaimostaan ja lapsistaan ja haluaa nussia minua kaikkiin reikiin, niin että pystyn käsittelyn jälkeen hädin tuskin kävelemään.
Tämä kaikki tapahtuu tietysti jossain viiden tähden hotellissa tai vielä mieluummin hänen design-kodissaan, aviovuoteessa - sillä välin kun vaimo on sukuloimassa ja lapset koulussa.

Omassa kodissa en osaa mitään kuvitella. Täällä on lasten jäljiltä aina kaikki saastaisen siivotonta ja jossain huoneessa kökkii tuttu turvallinen aviopuolisoni sukat jalassa ja formuloita tai muuta sellaista tuijottaen.

2 kommenttia:

  1. :) ...hhmmmm... voisi sitä sun tätä kirjoittaa ;)

    Mielenkiinnolla odotan seuraavaa postausta eli mitä löytyi kaupasta ja pääsitkö hotellin sviittiin ;)

    VastaaPoista
  2. Mites kevät ja blogi???
    onko lelulle ollut käyttöä ;)

    VastaaPoista