sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Nettiseksiä

Viime yönä suuntasin sellaiselle puolelle Internetiä, jota en ole vielä aiemmin kokeillut: surffasin jonkin sivuston seksi-chattiin. Siellä odotteli määrätön määrä himokkaita uroksia kahdeksantoista ja kuoleman väliltä ja sain suorastaan käsittämättömän määrän private-kutsuja.

Vastasin erityisemmin valkkaamatta yhden. Tyyppi ei ollut kovinkaan mielikuvituksekas. Kun pyysin kuvailemaan, mitä hän haluaisi mulle tehdä, tuli se sama vanha litania: "nuolisin sun rintoja, suutelisin kaulaa". Voi elämä.

Onneksi olin niin himokas, että vähempikin riitti. Kuvailin virtuaalihemmolle itseni 23-vuotiaana blondina, jolla on tiukka ja märkä pimppa ja joka muistuttaa Jessica Albaa. Täydestä meni.

Taisin kyllä tällä kertaa kiihottua enemmän omista kuvitelmistani kuin chatti-kumppanin panoksesta. Ehkä joku kerta kohtaan vähän verbaalisemman virtuaalirakastajan. Voisi olla hauskaa.

6 kommenttia:

  1. *haha* Kuulostaa juurikin kuin paraskin nettiseksi!

    Naiset ovat kiimaisia, isotissisiä blondeja ja miehillä on kaikilla väihintään tuumissa se mikä normaalisti on senteissä sekä kaikki nostaa penkistä vähintää 200kg *heheh*

    Mutta mielikuvahan siinä taitaa tärkeintä olla ;)

    VastaaPoista
  2. "Kuvailin virtuaalihemmolle itseni 23-vuotiaana blondina, jolla on tiukka ja märkä pimppa ja joka muistuttaa Jessica Albaa"

    Tuliko siinä sitten liikaa klappia todellisuuden ja nettikuvailujen välille? Muistaisin joskus jonkun todenneen niinkin, että netissä on helppo löytää seuraa, jos ei kerro itsestään kaikkea, mutta hyvien ominaisuuksien kohdalla "vähän" liioittelee. Silloin ei vaan voi koskaa tavata, tai jos tapaa, niin se totuus paljastuu, ja sen tarinan loppu on sitten siinä. Saattaa toki olla muitakin syitä sille, että joku aivan huipputyyppi ei vaan suostu näyttäytymään, mutta nettitasolla voi olla silti hyvinkin aktiivinen. Ja kuvia ei tietenkään ole missään ja kamerakin on rikki... ;)

    VastaaPoista
  3. Kuinkas projekti etenee????

    VastaaPoista
  4. En ole ikinä ymmärtänyt nettiseksiä - olen kyllä yrittänyt, mutta en saa siitä yhtään mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei c'mon!! Ala panee mua netissä jos huvittaa!:-)

      Poista
  5. Reraou, ala seksaamaan mun kaa, jos tekee mieli :-)

    VastaaPoista